Home > Apariții în presă > Voluntarii PTP sunt spiriduşii Moşului

Asociația People to People (PTP) Roman Chapter a dat startul activităților de iarnă. Voluntarii de la PTP vor vinde până la Crăciun obiecte specifice sărbătorilor mult așteptate, obiecte realizate de ei în scopul strângerii de fonduri pentru spitalul vechi.

În luna septembrie, Organizația People to People Roman a început să desfășoare activități pentru o strângere de fonduri care vor ajuta secția de pediatrie a spitalului vechi. Voluntarii PTP au pornit cu o activitate la spălătoria Rossal, iar acum apropiindu-se sărbătorile de iarnă, s-au gândit la ceva reprezentativ. Aceștia au realizat diverse articole specifice iernii care ar putea fi cumpărate de către oricine dorește să facă o faptă bună înainte de Crăciun.Sarbatori 3

Micii spiriduși au muncit timp de câteva săptămâni pentru a confecționa un număr impresionant de obiecte, mai exact 400, care aduc spiritul sarbatorilor mai aproape. Printre ele se pot număra: felicitări, globuri din becuri, suporturi de lumânări și steluțe din paste. ” Anul acesta dorim să ne autodepășim! Intenționăm să vindem materialele la companii mari pentru a obține un profit maxim, iar dacă ne mai rămân, vom organiza în târgul local un cort unde o să le vindem. Am împărțit activitatea pe 4 departamente: felicitări, globuri, paste și vânzări, fiecare departament cu șeful său. Cei de la felicitări au lucrat individual, producând un model stabilit, cei de la paste au lucrat și individual și la ședințele organizate vinerea după ore, iar cei de la globuri la fel ca cei de la paste. Cei de la vânzări au început activitatea după 2 decembrie și au fost împărțiți pe echipe.  Anul asta am ajuns pe la 400 de articole.” a spus Rareș Chelmuș, coordonatorul proiectului.

Sarbatori 1

Dacă cineva dorește să achiziționeze un articol handmade realizat de membrii PTP Roman Chapter, poate lua legătura cu Rareș Chelmuș pănă la Crăciun, atunci când proiectul se va sfârși.

Comments

comments