Home > Proiecte locale > Romanvodistii (chiar) au talent – ediția a II-a

Cea de a II-a ediție a concursului „Romanvodiștii au talent”, care s-a desfășurat joi, 4 aprilie, în cadrul „Săptămânii altfel”, a avut un mare success în rândul elevilor de la Colegiul Național „Roman-Vodă”. Cei 23 de participanți au încercat să îi convingă pe jurați că talentul lor este într-adevăr unul deosebit și că toată lumea ar trebui să îl cunoască.

Concurenții de anul acesta i-au încântat pe cei din sală de-a lungul spectacolului, fie interpretând melodii faimoase din repertoriul lui Celine Dion, Pixie Lott, Adele, Thalia sau Mihaela Runceanu, fie dansând, jucând piese de teatru sau desenând. La categoria “voce – solo” participanții au fost Antoci Teodora, Barbu Georgiana, Chițimuș Alexandra, Cojocărescu Ioana, Nichita Alexandra, Stoleru Daria, în duet Larisa Mihaeș și Murariu Vlad Ionuț, iar la pian Gheț Mădălina. Stanciu Andreea Laura, de la clasa a X-a G, îmbrăcată într-o frumoasă rochie de epocă, a prezentat un monolog.

În ceea ce privește dansul, pe scena Sălii de Festivități a Primăriei Roman, au fost prezente 3 grupuri, unele deja cu experiență în spate și cu participări la concursuri naționale precum „România Dansează”, altele de abia la început de drum, însă ambele având ca pasiune această artă. Reprezentând clasa a VI-a A, grupul intitulat „Puppets” a fost alcătuit din: Casâmândră Bianca, Mitrofan Roxana, Toma Teodora și Zaharia Cosmina, în timp ce Butnaru Lorena și Coroiu Andreea au dansat Charleston. Andrici Mădălina și Lupu Ramona, eleve în clasa a XII-a F, au ținut sala în priză datorită stilurilor pe care le-au dansat.

Câștigătoarea de anul acesta a fost Susanu Cezara, elevă în clasa a XI-a E, care a uimit juriul cu talentul ei pentru desen. Cei trei participanți de la această categorie, Baciu Angelo, Enea Ștefan și Susanu Cezara, au fost supuși unei probe contracronometru, în urma căreia juriul a decis să acorde premiul I Cezarei pentru portretul pictat.

Premiul al II-lea i-a fost oferit lui Iulian Sandache, care a participat al doilea an consecutiv la acest concurs, reușind să surprindă întreaga sală cu un număr inovator de beatbox. Crețu Dragoș, elev în clasa a VI -a A, a adus stropul de magie care lipsea în sală, făcând să apară, dispară sau ghicind cărțile de joc din pachetul său, exact ca un adevărat profesionist.

Juriul de anul acesta a fost format din domnii profesori Onoriu Maior și Marcel Șerban, cărora li s-a alăturat Cristian Prăjescu, finalist în selecția națională a concursului „Eurovision 2013”. Cât timp juriul a deliberat rezultatul final, Tudor Sebastian Gabriel, elev in clasa a X-a A, a încântat publicul cu două recente coveruri: „You and I” – Michael Buble și „The man who can’t be moved” – The Script.

Această secundă ediție a fost organizată de către elevele Diana Lăpușneanu (XII F) și Mădălina Spoială (X A), ele fiind cele cărora li se datorează reușita concursului, în timp ce Vlad Nagîț a prezentat întregul spectacol. PTP Roman Chapter mulțumește vice-primarului Lucian Micu și domnului Mihai Bordei pentru sprijinul pe care l-au acordat în organizarea acestui concurs!

Foto: Ștefan Tătaru

[nggallery id=31]

Comments

comments