Home > Apariții în presă > Romanvodiștii au talent – Monitorul de Roman
Joi, 5 aprilie 2012

Romanvodiștii au talent

Concursul „Romanvodiștii au talent”, organizat de Fundația „People to People” în cadrul „Săptămânii Altfel”, a avut un larg ecou, miercuri, 4 aprilie. Elevii din cadrul Colegiului Național „Roman –Vodă” au umplut Sala de Festivități a Primăriei Roman, încurajându-i pe participanții înscriși în competiția talentelor. Evenimentul a avut menirea de a încuraja tinerele talente ale colegiului, să cucerească scena fără teamă. Organizatorii acestul spectacol au fost Diana Lăpușneanu, Georgiana Bîrjovanu, Mădălina Spoială și Andrei Buhlea.

La eveniment au participat 18 elevi, câștigătorii dovedind originalitate, dezinvoltură și bineînțeles, talent. Premiul I a fost câștigat de Cristian Prăjescu pentru interpretarea deosebită a unei creații proprii. Pe locul II s-a situat Sebastian Tudor, care a interpretat melodia „Englishman in New York”, iar locul III a fost adjudecat de către eleva Daria Stoleru, elevă în clasa a II-a și care a cucerit inimile tuturor cu vocea sa. S-au acordat și două premii speciale pentru inovație lui Iulian Sandache și George Leonte.

„Concursul «Romanvodiștii au talent» a fost o experiență foarte plăcută care ne-a oferit ocazia de a ieși din rutina zilnică. Sper ca organizatorii să-și respecte promisiunea de a continua să realizeze și alte manifestări, la fel de interesante”, a spus câștigătorul locului II, Sebastian Tudor, a cărui voce a avut un impact emoțional puternic asupra juriului și a spectatorilor. (L.B.)

Sursa:

Comments

comments