Home > Apariții în presă > PTP ROMAN CONTRIBUIE LA MODERNIZAREA SECŢIEI PEDIATRIE

PTP ROMAN CONTRIBUIE LA MODERNIZAREA SECŢIEI PEDIATRIE

Voluntarii PTP au obținut din încasările de vineri de la Spălătoria auto Rossal peste 1.000 de lei. Costurile dotării celor două saloane de la Pediatrie sunt de circa 20.000 de lei.

10472780_701109323310038_4265061334973036461_n

Voluntarii de la People to People (PTP) Roman au fost prezenţi, vineri, la Spălătoria auto Rossal şi le-au explicat celor care au venit să-şi spele maşina cum se vor utiliza banii rezultaţi din plata acestui serviciu. Toţi banii încasaţi vineri la Spălătoria auto Rossal vor fi utilizaţi pentru modernizarea a două saloane din Secţia Pediatrie a Spitalului de Urgenţă Roman. Aceasta este prima acţiune pentru sprijinirea secţiei Pediatrie, dar nu singura.

ptp 2“Am decis să ajutăm secţia Pediatrie pentru că este vorba de a ajuta copii. Am aflat de iniţiativa domnului George Biciuşcă şi am ales să ne alăturăm, pentru că el are deja experienţa unor astfel de acţiuni. Ce vrem să facem noi nu se va rezuma doar la ziua de astăzi, ci va fi o serie de acţiuni, astfel încât să reuşim să strângem suma necesară măcar pentru amenajarea unuia dintre cele două saloane. Cei de la Rossal ne-au ajutat şi ne-au pus la dispoziţie încasările de la Spălătoria auto. Asta înseamnă că taxa pentru fiecare maşină spălată vineri aici s-a redirecţionat către acest fond pe care noi încercăm să-l strângem”, a afirmat Andrei Corduneanu, preşedintele PTP Roman.

Cele două saloane pe care voluntarii PTP Roman vor să le modernizeze sunt singurele din toată secţia pentru care mai este nevoie de investiţii. Pentru schimbarea paturilor, a noptierelor, dar şi pentru un covor, costurile pentru fiecare salon sunt estimate la 10.000 de lei, dar acestea pot fi mai mici dacă voluntarii PTP Roman vor găsi înţelegere la agenţii economici locali.

La acţiunea de vineri, 12 septembrie, voluntarii PTP Roman au strâns peste 1.000 de lei, adică au depăşit targetul iniţial.

Sursa: http://www.ziarulderoman.ro/70127/ptp-roman-contribuie-la-modernizarea-sectiei-pediatrie/ 

Comments

comments