Home > Apariții în presă > “O PRĂJITURĂ PENTRU UN ZÂMBET”

“O PRĂJITURĂ PENTRU UN ZÂMBET” PENTRU ROMAŞCANI

 

X

 

Voluntarii de la “People to People” Roman au oferit romaşcanilor prăjituri în schimbul unui zâmbet.

Membrii Asociaţiei “People to People” (PTP) – Capitolul Roman au împărţit duminică, 2 februarie, în centrul oraşului Roman, peste 360 de prăjiturele. Scopul proiectului, intitulat “O prăjitură pentru un zâmbet”, a fost acela de a aduce un zâmbet pe chipurile romaşcanilor în schimbul unui dulce preparat de către voluntarii PTP. “Propunerea proiectului a venit din partea unui membru al organizaţiei, care a distribuit un filmuleţ în care studenţi din Bucureşti împărţeau prăjituri trecătorilor, în centrul vechi al oraşului. Ne-a plăcut mult ideea şi ne-am gândit că putem să facem şi noi acelaşi lucru, mai ales acum, când afară este frig şi lumea merge grăbită şi înfrigurată pe stradă”, a spus Mădălina Spoială, coordonatoarea proiectelor locale din cadrul PTP Roman.

Z

La prepararea şi ambalarea prăjiturilor au fost implicaţi peste 20 de membri ai PTP Roman, iar la distribuirea lor li s-au alăturat alte persoane. “Am fost plăcut surprinsă să văd entuziasmul voluntarilor PTP, fiindcă am reuşit să ne mobilizăm într-un timp relativ scurt. În câteva zile, am găsit o reţetă potrivită pentru acţiunea noastră, iar o altă echipă era deja pregătită pentru a face cumpărăturile. Țin să mulţumesc în mod special Biancăi Blezniuc şi Ioanei Oprea pentru că au pus la dispoziţie bucătăriile lor, unde s-au adunat alţi voluntari pentru a găti împreună”, a spus Mădălina Spoială.

Y

Reacţia romaşcanilor a fost cea aşteptată, fiindcă, indiferent de vârstă, trecătorii au zâmbit şi au mulţumit voluntarilor PTP.

 

Sursă: http://www.ziarulderoman.ro/57037/o-prajitura-pentru-un-zambet-pentru-romascani/

Comments

comments