Home > Apariții în presă > Noul an şcolar începe în forţă pentru PTP

După trei luni pline de distracţie, voie bună şi relaxare, membrii Capitolului People To People din Roman au dat dovadă de responsabilitate, inovaţie şi bună coordonare, când au organizat sâmbătă, 4 octombrie 2014, „MP3 Audio Experience”, un experiment ce a avut la bază interacţiunea şi colaborarea celor prezenţi.

Toţi doritorii de experienţe inedite au fost invitaţi să participe la prima ediţie a acestei activităţi audio dedicată tuturor membrilor PTP, ce a început la ora 12:00, în faţa statuii din Piaţa Roman Muşat, fiind o adevărată aventură presărată cu surprize şi distracţie. Cei 40 de romanvodişti vechi şi noi participanţi, însoţiţi de căşti audio, au descărcat un document MP3, elaborat de către Andrei Corduneanu, Narcisa Rusu, Laurenţiu Şalaru, Raluca Rusoiu, Rareş Chelmuş şi Aldana Dabija şi regizat de către Vlad Baciu, ce a presupus jocuri distractive, provocări şi multe alte cerinţe ce au durat aproximativ o oră. Pe parcursul acestui document, liceeni au trebuit să se deplaseze la Hotelul Roman Plaza în timp ce executau pas cu pas  ceea ce li se cerea.

 Toţi cei prezenţi la acţiune au trebuit să se pregătească în prealabil cu câteva lucruri cum ar fi o eşarfă, un ziar sau o pungă cu orez, ce le-a facilitat îndeplinirea sarcinilor antrenante. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestui eveniment a fost nevoie de o întreaga echipă de membri PTP, a căror coordonare a transformat o simplă idee într-o adevărată experienţă ce merită repetată.10708245_849030888471076_818738221_n

Noul an şcolar ce abia a început se anunţă a fi unul încărcat atât pentru membrii asociaţiei, cât şi pentru coordonatorii acesteia. Având în vedere că în fiecare an se organizează recrutarea noilor membri, le urăm succes şi îi aşteptăm cu noi activităţi de care să ne bucurăm.

Ana Maria Tihon

Comments

comments