Home > Uncategorized > ÎN SEPTEMBRIE, CONFERINȚĂ EUROPEANĂ PTP INTERNATIONAL LA ROMAN

Datorită organizaţiei People To People (PTP) Roman Chapter, municipiul Roman va fi gazda unui eveniment de talie internaţională în anul 2016. Este vorba despre Conferinţa Europeană People To People International.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-11 septembrie 2016. Aceasta va fi o ocazie foarte bună pentru ca participanţii la această întâlnire să sărbătorească împreună cea de-a 60-a aniversare a organizaţiei People to People International, în data de 11 septembrie.

Pe parcursul celor trei zile, invitaţii vor participa la diferite activităţi, printre care va fi inclusă şi o activitate caritabilă. În ultima zi, pe 11 septembrie, va fi organizată şi o excursie în judeţul Neamţ, care va cuprinde, cel mai probabil, obiective precum Cetatea Neamţului şi mănăstirile din jur.

“Aşteptăm aproximativ 100 de participanţi, majoritatea din ţări din Europa, cum ar fi Polonia, Bulgaria, Anglia, Danemarca, Elveţia sau Germania. De fiecare dată participă, la această conferinţă, şi o delegaţie de la sediul central al organizaţiei din Statele Unite ale Americii, dar şi reprezentanţi ai organizaţiilor de pe alte continente. După conferinţă se va face o excursie de cinci zile prin România, care este opţională. Invitaţii vor avea ocazia să viziteze oraşe precum Braşov, Sibiu sau Sighişoara”, a precizat Andrei Corduneanu, preşedintele People to People Roman Chapter.

Programul întregii conferinţe va fi pus la punct în următoarele două luni.

În 2015, conferinţa s-a desfăşurat în perioada 17-19 septembrie, la Berlin.

Comments

comments