Home > Uncategorized > Board Building 2012

Noua echipă de conducere PTP s-a întâlnit în perioada 9-12 august 2012 la Şaru Dornei pentru a participa la board building-ul de anul acesta.

Astfel, am plecat la drum un grup de 11 persoane şi ne-am întors o echipă, gata să punem la cale activităţi cât mai interesante şi folositoare. Mai înainte de toate, a trebuit să aflăm lucruri esenţiale despre chapter-ul pe care îl reprezentăm, dar şi să ne definim „funcţiile” pe care le vom îndeplini anul acesta. Fiindcă totul merge mai bine atunci când îmbini utilul cu plăcutul, Andrei ne-a pregătit o serie de activităţi care să ne stimuleze creativitatea, ajungând ca în cele din urmă noi să fim cei care găsim soluţii pentru problemele din jurul nostru.

Atunci când vine vorba despre învăţat, „veteranii” PTP ne-au fost cel mai bun exemplu de urmat, ei motivându-ne şi îndrumându-ne ca nişte adevăraţi mentori. Alături de Andra Zaharia, Alin Latu, Ioana Enea, Mara Giurconiu şi Riana Corduneanu am putut concepe noi proiecte, pe care dorim să le materializăm.

Dacă tot ne aflam într-o zonă atât de frumoasă, ne-am decis să vizităm Vatra Dornei. Acolo am petrecut o după-amiază plăcută, jucând faimoasele „văcuţe”, „garaje”, „insula” sau „luna”, jocuri ce au devenit o „tradiţie”, fiind mai degrabă nişte exerciţii de logică şi atenţie.

În urma acestui board building am devenit ca o familie PTP, deja mult mai unită şi pregătită să colaboreze pentru a avea un an cât mai bogat în proiecte şi activităţi.

În cele din urmă vă prezentăm noul board PTP Roman Chapter:

– Andrei Buhlea – Boss

 

– Mădălina Spoială – Proiecte locale

 

– Teodor Bordei – Proiecte europene

 

– Georgiana Bîrjovanu – P.R. (Public Relations)

 

– Alexandra Tabacariu – Treasurer

Georgiana Bîrjovanu

[nggallery id=10]

Comments

comments