Home > Proiecte > Board-Building 2011

​​​​Board-building ​
​​​Șaru Dornei  1-4 septembrie

​Într-un număr de 10 persoane am pornit spre Vatra-Dornei,neștiind exact unde vom ajunge sau ce vom face.Acest grup restrans a fost format din boardul capitolului PTP Roman(Alexandru Adelina,Chili Ivona,Tabacariu Alexandra,Tătaru Ștefan și Zaharia Andra ) plus ”veterani” ai organizației.
​Înarmați cu voie bună si cu un program bine pus la punct de Andrei,am facut tot felul de joculețe ba pentru a ne cunoaște mai bine,ba pentru a ne energiza  sau chiar pentru a ne dezvolta oarecum logica(jocul cu vacuțele,garajele),iar cum distracția se îmbină atât de bine cu munca,am și pus la punct unele lucruri,cum ar fi misiunea,viziunea sau valorile capitolului nostru PTP,toate acestea pentru a forma o echipă strâns unită,implicată si pentru a ne fi mai ușor să înțelegem și să promovăm scopul organizației.
​Datorită Cezarei,care a vrut din tot sufletul sa nu ne plictisim și sa facă sesiunile cât mai ușoare,am avut parte de multă distracție și timp pentru preaiubitul nostru fussball.
​Cât despre cum ne-am descurcat cu de-ale gurii sau cu dormitul,nu pot să zic decât că ne-am comportat ca frații,am împărțit totul și ne-am simțit cum nu se putea mai bine.
[nggallery id=5]

Comments

comments