Home > Apariții în presă > CADOURI PENTRU COPII DIN PARTEA PEOPLE TO PEOPLE

CADOURI PENTRU COPII DIN PARTEA PEOPLE TO PEOPLE

 Membrii organizaţiei People to People Roman au pus mână de mână pentru a aduna bani cu care au cumpărat haine şi încălţăminte pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă Roman.

W

Copiii cu nevoi speciale de la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Roman au primit articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte din partea membrilor organizaţiei People to People (PTP) Roman Chapter. Dorinţa de a îi ajuta pe copii a pornit în urma unei vizite la centru a unui membru PTP, care a constatat care sunt nevoile pe care le au. Rareş Chelmuş, iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii, a decis că poate da o mână de ajutor împreună cu ceilalţi colegi din organizaţie. În mai puţin de o săptămână, membrii PTP Roman au reuşit să strângă 21 de saci plini de haine şi încălţăminte, pentru copiii care îşi petrec şi vara la CSEI Roman.

“Proiectul a fost un real succes, având în vedere timpul scurt, de doar câteva zile, de care am dispus pentru a pregăti acţiunea. Am hotărât că nu ne vom opri aici. Vor mai fi alte strângeri de fonduri organizate de PTP Roman Chapter, fiindcă noi ne dorim să îi ajutăm cât mai mult cu putinţă pe cei nevoiaşi. Îi rugăm şi pe ceilalţi din jur să se alăture cauzei noastre, pentru că aceşti copii chiar au nevoie de sprijinul tuturor”, a afirmat Rareş Chelmuş.

Sursă: http://www.ziarulderoman.ro/65780/cadouri-pentru-copii-din-partea-people-to-people/

Comments

comments