Home > Apariții în presă > Final Treasure hunt – MyVoice News & Radio
Noi 19 2012

Treasure hunting la Roman – deznodământul

 

Înfruntând frigul, neînfricaţi precum cei mai autentici vikingi, ne-am adunat în sfânta zi de duminică să celebrăm, sau, mai bine spus, să punem la încercarea „maturizării” tinerii romaşcani care s-au lăudat cu spiritul lor de aventură şi cu dorinţa de a participa la evenimentul „Treasure Hunting”. Curioşi din fire, participanţii ne-au pus numeroase întrebări cu privire la încercările epice ce îi aşteaptă. Până am dat startul, le-am făcut cunoscute regulile, le-am dat sfaturi şi i-am împărţit în mici grupuri, în frunte cu o echipă de organizatori – mentorii tinerilor vikingi.

De asemenea, participanţii şi-au ales nume răsunătoare şi impunătoare pentru a le purta noroc. La ora 12:45, participanților li s-au înmânat listele cu obiective, care i-au surprins într-un mod plăcut și i-au făcut să-şi pună mintea în mişcare, să-şi pună picioarele pe fugă şi să scoată de la naftalină creativitatea. În plus, puţin curaj şi nebunie au fost folosite ca ingrediente secrete pentru unele încercări mai neobişnuite.

Pentru că am vrut să le testăm cunoştinţele cu privire la oraşul Roman, le-am pus pe listă numeroase locuri mai mult sau mai puţin cunoscute. Pentru că am vrut să vedem cât de talentaţi sunt, i-am invitat la dans. Pentru că am vrut să le trezim romantismul, i-am învățat să deschidă ochii la iubire. Iar isteţimea şi inteligenţa lor a fost stimulată direct, cu indicii sau bonusuri. Tinerii au fost rapizi, entuziaşti, veseli şi dornici de distracţie. Echipele s-au înţeles de minune, au imortalizat momente şi amintiri cât se poate de frumoase şi au cunoscut oameni noi. Fiecare echipă a fost câştigătoare, însă au existat şi premii speciale pentru primele trei locuri. Organizatorii din cadrul People To People s-au arătat mulțumiți de modul în care s-a desfășurat evenimentul, planificând pentru viitor noi proiecte, din ce în ce mai ambițioase. (Ioana SOLOMON)

Sursa: http://myvoicenews.com/2012/11/19/treasure-hunting-la-roman-deznodamantul/#more-1412

Comments

comments