Home > Proiecte locale > Dăruind vei fi mai bun!

În apropierea sărbătorilor de iarnă, noi, membrii ai organizației „People to People”, am decis să ajutăm o familie nevoiașă și să le oferim o mică surpriză de sărbători. De aceea, pe 23 decembrie am mers încărcați de cadouri la familia Țența. La început copiii au fost puțini timizi, însă pe parcursul vizitei noastre am început să ne împrietenim.

Astfel, am aflat de la Mădălina, fiica cea mare a familiei, că îi place foarte mult să deseneze, să scrie și să cânte atât cu vocea, cât și la orgă. Ca în orice familie, George o consideră pe sora lui mai mare un model bun de urmat, fiindcă acesta împărtășește aceleași pasiuni cu ale surorii sale. Mezinul familiei își dorește să devină preot, poate chiar pictor.

Pe lângă aceste pasiuni, Mădălina și George au rezultate bune la școală, aceștia arătându-ne cu mult entuziasm mapele pline de diplomele obținute de-a lungul anilor la școală. Cu toții am fost animați de sentimentul de a dărui, noi înșine devenind parcă împliniți sufletește, doar vâzându-i pe ei fericiți.

Ținem să mulțumim partenerilor noștri: „Librăria Vasile Alecsandri”, „Rossal”, „Club Black Wolf ”, „Agrana”, „Bar Favorit” și „Shaormeria Chili”, care prin generozitatea lor s-au oferit să ne ajute pentru a dărui acestei familii un Crăciun cu totul special. Moșul le-a adus cărți, dulciuri, alimente, rechizite școlare, dar și un radiator pentru a se încălzi în această perioadă friguroasă a anului.

De asemenea, felicităm voluntarii care s-au implicat la realizarea acestei acțiuni! (Alin Mihalache, Ana Lucaci, Andreea Bostan, Andreea Muscalu, Cristian Prăjescu, Gabriela Nastasă, Georgiana Bîrjovanu, Monica Lupușoru și Teodora Havrici).

[nggallery id=23]

Comments

comments